Sfantul Sfintit Mucenic Cosma Etolianul (+1779):
„Pe Papa sa-l blestemati, fiindca el este cauza… Noi avem o porunca ce spune sa anatemizam pe oricine adauga sau nu crede in ceva mic din cele pe care le-au legiuit Parintii Bisericii noastre”

joi, 9 iunie 2016

Inchinarea ereticilor

La cine se inchina musulmanii? La dracul numit allah! 




La cine se inchina papistasii? La alt drac!


La cine se inchina protestantii? La alt drac!


La cine se inchina coptii, armenii,etc? La alti draci! Si ii numesc pe acei draci in chip blasfemiator:: hristos, tata, duh!


Mozaicii (jidanii), talmudici, rabinici si mesianici, pentru ca nu recunosc pe Hristos ca Mesia si nu se boteaza in biserica Dumnezeiasca rasariteana a lui Hristos-Mesia, sunt pagani care asculta tot de diavol



Marele arhitect din masonerie, cabala, New Age, e diavolul




Hristos din ecumenism e diavolul










5 comentarii:

  1. Extraordinar, toti sunt eretici, numai eu, nu. Multumesc Doamne ca nu sunt ca ceilalti ! Jalnic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu inseamna ca daca suntem ortodocsi suntem sfinti,..ci avem sanse reala ca prin spovedanie si impartasanie sa ne sfintim.(prin Har) Papistasii si toate celelalte religii eretice pentru ca nu sunt sub Har,nu se pot spala prin spovedanie,..chiar daca se duc la confesional. Papa se autointituleaza VICARIVS FILLI DEI ceea ce inseamna Inlocuitorul Fiului lui Dumnezeu,..daca Crezul spune ca Fiul ese Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat,..inseamna ca Papa este dumnezeu,..fiind inlocuitorul lui Hristos(zice el) Daca ne uitam ,..in greaca veche Anti...inseamna impotriva,dar si inlocuitor asa ca Antihrist de traduce si impotriva dar si inlocuitor(vicar).Si iata asa tot catolicismul se inchina unui dumnezeu fals care este satana. Asa ca draga prietene ,..daca esti ortodox,multumeste i lui Dumnezeu si hai sa ne rugam pentru iertarea pacatelor noastre cat si pentru luminarea intregii lumi ca sa vada Fata adevaratului Hristos,.in sfanta Ortodoxie! Ma iarta daca te am suparat,..Doamne ajuta !

      Ștergere
  2. Lucifer era ingerul care se ocupa cu inchinarea .cu muzica.cu tot procesul de slavire a lui Dumnezeu...el a pus 9 din cele 12 pietre ale Noului Ierusalim...de aceea si detine bogatii..Era Cel mai binecuvantat,inzestrat, avea functie de Arhanghel si Heruvim de asta e de temut..si a cazut din cauza mandriei.. vedeti dumneavoastra ..natura noastra trebuie sa fie cea a Domnului Iisus..

    RăspundețiȘtergere
  3. Se exagerează. Nu ştiu cine administrează această pagină, dar vă rog să înţelegeţi " nu se demonstrează nimic prin atac asupra altora sau în cazul acestă la adresa altor culturi. Dragii mei educaţia se face prin iubire. Unde este dragostea faţă de semeni, toleranţa,înţelepciune ........Dacă tânărul nu şi însuşeşte aceste lucruri de undeva....... cum devine capabil să aleaga calea cea bună pe care tocmai o subliniaţi.....(fără prejudecăţi sunt ortodoxa, dar mă doare felul in care vă adresaţi uneori instigând şi atât). Mulţumesc pentru înţelegere!

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere